Äntligen en komplett säng!

I fredags hämtade jag hem madrassen till min säng! Den har varit kvar i Månkarbo hela tiden så jag har sovit på luftmadrass i 4 veckor! Det har gått rätt bra, men åh så skönt att sova i en riktig säng :)
Mitt rum börjar ju likna något men det är långt ifrån färdigt! Måste köpa mer möbler för förvaring så jag kan plocka upp mer grejer från lådorna som står överallt. Blir tokig på dem!
 
Det jag skulle vilja köpa nu är ett skrivbord med stol till, en bokhylla eller annan möbel för förvaring, en stor matta och en lampa vid sängen.
 
 
Det har inte blivit mycket sömn sen jag flyttade till stan, vi är uppe till 1-2 på nätterna. Vi kommer alltid på att vi ska träna runt 22 snåret på kvällen och sen kan vi inte sluta prata/plocka upp grejer ur lådor och så vidare... :)
I måndagsnatt när vi kört lite övningar och satt och snacka kom Karin helt plötsligt på att hon skulle testa sina inlines, ja varför inte kl 00.30?! ;)
 
 

Snart semester!

Nu var det längesen bloggen blev uppdaterad igen!
 
Tiden rusar förbi och snart är semestern här! :) Jag jobbar två dagar till, sen ska jag vara ledig i fyra underbara veckor!
 
Idag flyttade Karin till Eskilstuna och blir borta hela juli, hon ska bo där hos Johannes och jobba på Plantagen. Trots att jag inte vill att semestern ska rinna iväg så kan jag inte sluta längta till augusti då hon kommer hem igen! Det kommer bli tomt här hemma och jag hade så gärna velat spenderat mycket av min semester med henne! Jag ska se till att umgås mycket med familj och vänner och försöka åka iväg på så många grejer som möjligt, detta ska bli en sommar full av aktiviteter! :D
 
 
 
 
 
 

Min bästa vän!

Karin Rosén!
Underbara människa!
Vad skulle jag göra utan dig? :)
 
Dessa veckor har bjudit på en hel del vinkvällar och härliga stunder! Vi har ätit god mat och efterrätt, planterat blommor och satt upp solcellslampor på balkongen, shoppat, valt tapeter, möblerat, flyttat kartonger och grejer till höger och vänster, tränat, umgåtts, ätit på restaurang, försökt skruva fast en hallampa som numer ligger på golvet, skrattat och gråtit, monterat möbler, fått P-bot, skjutsats och hämtats till och från jobbet, yrat över budgivning, planerat framtiden, diskat (sjukt drygt att inte längre ha diskmaskin!),suttit tillsmmans på balkongen i timmar, färgat hår och ögonfransar, varit utan el och överlevt, sjungit, festat, lyssnat på musik och dansat! ;)
 
Kan bara säga att denna tid tillsammans i lägenheten har börjat bra! ;)
 
 
Haha, så fina när vi gör våra chins! Eller.... Tuuuungt! När vi flyttar härifrån en vacker dag ska vi kunna göra flera i rad!
Inget går upp emot en ett glas vin med en vän på balkongen! ;)
 
 

Säng och tapeter!

Under veckan har jag och Karin monterat min säng som jag köpte samma vecka jag flyttade in till stan. Nu fattas bara madrassen som är kvar i Månkarbo. Ska bli så skönt att få sova i en riktigt säng istället för på en luftmadrass, underbart! ;)
 
Har inte visat några bilder från lägenheten, men det står fortfarande en massa flyttkartonger lite här och var så det får vänta ett tag! Vi kommit iordning någorlunda i vardagsrum och kök, men ingen av oss är färdiga någonstans. Lite smått kaos när man inte har möblerna här att stoppa grejer i, men eftersom det inte blir någon mer visning i huset ska jag packa ihop dem och ta med hit. Då blir det lite lättare att få ordning på mitt rum.
 
Vi var till Studentstaden och valde tapeter idag till lägenheten! Vi hade bara 20 minuter på oss att välja innan de stängde så det fick gå undan! Vi ska få ommålat i kök och tre utav våra hallar, det blir vitt. I den fjärde hallen och i våra sovrum kommer det att tapetseras om. Vi valde att lämna målningen i vardagsrummet som den är eftersom den är cool och unik, dock kollade vi om vi skulle få nedslag på den när vi flyttar men eftersom det är registrerat på de tidigare hyresgästerna skulle det inte drabba oss! Skönt :)
 
 

De ska komma hit och göra fint inom 10 veckor, hoppas det kommer gå smidigt och att resultatet blir lika bra som vi förväntar oss! :)

Saknar!

Förra helgen var jag bland annat en sväng till huset. Eftersom Björn var på Åland och spelade golf med några kompisar skulle jag se efter katterna. Dock är Fender på vift som vanligt den här tiden på året, så det var bara jag och Gibson :) Älskade lilla misse! Vaknade med honom tätt intill, när jag gick så följde han efter både ute och inne. När jag satte mig och skulle dricka kaffe kom han och skulle hålla mig sällskap, underbara älskade, saknar dessa små liv nå oerhört!
 
 
 
 
 
Jag passade på att vara ute och njuta av trädgården. Pysslade lite med blommorna och jag är så himla glad att se att nejlikorna som jag satte ut i höstas har tagit sig och växt upp så fint! :)
 
 
 
 
 
 

Fyra tjejer på vift!

I veckan blev jag medbjuden på en resa till Ullared! Gisela och hennes två tjejkompisar ville åka dit och de undrade om jag ville följa med, ska bli så kul! :) Vi åker den 11/7 och kommer hem den 13/7, så det blir en snabbvisit! Skönt att vi alla har körkort så vi kan turas om att köra. Hoppas vi får plats med alla inköp i bilen bara ;)
 
 
 

Simonsväg 25

I måndagskväll åkte jag och Björn till Mäklarcentrum i Tierp och skrev papper med den nya familjen som ska flytta in i vårt hus. Känslor? Vemod, sorg, rädsla. Jag skriver på ett papper som avslutar ett viktigt kapitel i mitt liv, klart det känns. Under de fyra tjocka kontrakthäften som vi skulle skriva under på varje sida blev namnteckningen suddigare och suddigare, tårarna var svåra att hålla emot och jag var tvungen att lämna bordet och gå ut. Det var många minnen som flimrade förbi i mitt huvud medans vi skrev, både glada och sorgliga. Så mycket som vi varit med om tillsammans!
 
Detta mötte vi när vi kom till Mäklarcentrum...
 

Crazy week!

Jag har inte haft tid till bloggen alls under denna galna vecka! Här kommer därför en resumé :)
 
I måndags var jag hem till Månkarbo efter jobbet och gjorde det sista i huset inför visningen.
Vi var till Anna och Adde en sväng på kvällen och hälsade på i deras nybyggda inglasade altan, den är så fin!
 

I tisdags var det visning och vi fick inte vara med på den. Mäklaren ringde och sa att allt hade gått jättebra, att vi hade gjort iordning huset himla fint och att det var 7 olika par som kom på visningen. De kom från Uppsala, Gävle, Stockholm och Månkarbo.
Tisdagskvällen var jag i stan med Karin, första kvällen själva i lägenheten sen vi flyttade in. Det firade vi med ett glas vin på balkongen mitt i natten ;) Men eftersom vi hade glömt att teckna elavtal så var även denna dag den första utav 2 som vi inte hade någon el. :P Så vi fick känna på hur beroende man egentligen är av det och hur man lär sig att överleva utan... ;)
 

 
I onsdags fyllde min kära Karin 25! :D Hennes pappa kom hit och tog med oss ut på resturang (eftersom vi inte kunde laga den tänkta middagen hemma pga elen...) ;) Vi åt tvårätters på Hamnpaveljongen och firade med gott i glasen! Sen tog Karin tåget till Johannes efter middagen och jag åkte till lägenheten och förberedde inför morgondagens skolavslutning.
 
 

I torsdags var det skolavslutning på jobbet, så underbart härligt, älskar att tåga till kyrkan och se alla uppspelta barn som vill gå på sommarlov! :D Det var lite klurigt att göra sig i ordning på morgonen när man inte hade möjlighet att varken föna eller platta/locka håret hemma pga elen. + att man fick springa runt med sminket och andra hårprodukter för att fixa sig där det fanns ljus vid en spegel. Men när jag kom gåendes över skolgården  i min klänning och klackar ställde sig en av 6-åringarna och ropade högt "Men åh vad du är vacker fröken!" Då kändes det ju helt okej ändå ;) haha.. Elen kom som tur var tillbaka under em då jag var på jobbet, då var det skönt att komma hem kan jag säga!
 

I fredags hade vi stängt för barnen på jobbet och vi i personalen hade en riktigt röj och städardag! Jag hade beställt en container som vi skulle slänga allt skit som fanns i källaren och i klassrummen. Vi jobbade tillsammans två och två i olika rum och redan vid 11 var containern full så jag fick ringa efter en till! Tänk så mycket skit det finns och herregud vad vi slet mellan en supergod lunch och en massa fika. Jag åt dock inte fika på hela dagen då jag redan vid frukost hade bs 20 och det sjönk inte under 15 förens vid 3tiden på eftermiddagen då det var dags att åka hem. Så det blev bubbelvatten och en frukt för mig ..
 
 
Gisela och jag träffades under kvällen, vi gick ner på stan och åt middag och sen gick vi hem och satte oss på balkongen med lite vin och nötter. Vad mysigt det är att träffa och umgås med vänner, får aldrig nog! ;)
 
 
Jag känner mig lycklig!

Fartfylld inflyttningsfest på Djäknegatan!

Igår hade jag och Karin inflyttningsfest i nya lägenheten! :D Vi passade på att fira henne samtidigt eftersom hon fyller 25 på onsdag! Vilken underbart rolig fest det blev! :D
Det kom mycket folk och vi bjöd på bål och snacks och fick många fina inflyttningspresenter! :)
Vid 00 snåret började några av oss att röra oss ner mot stan och Flustret, där dansade vi till stängning och sen satt vi och åt fyllekäk och pratade igenom kvällen och natten på stan. Vi gick och la oss närmare kl 6 imorse, galet men åh så kul vi hade! :D
 
Min nya roomie ;)
 
Mia och jag <3
 
Vi tre systrar och lilla pyret i magen på Anna <3
Jill och Karin
2 utav de 4 bål vi gjorde.De blev riktigt goda och de tog slut långt innan kvällen var över!
Den lilla till vänster var alkoholfri, till min gravida syster och de som körde :)
 
 
 
 
 
 
Vi skrattade så vi fick ont i magen, underbar kväll med härliga mäniskor! ;D
 
 
Eftersom jag inte hade ätit ordentligt under dagen så låg jag på 4 i bs under hela tiden vi var hemma och drack under kvällen. Även fast jag drack bål med söt saft och fruktsoda samt bär i så höjdes det som sagt inte på hela tiden. Det var först när vi tog oss till krogen (5 timmar senare från det att jag började dricka alkohol) som det hade ökat till 10 och den högsta testade toppen var på 13 och det var ca 3 på natten då vi skulle gå och käka.
Jag tog bara 1.5 e till nattmålet och vaknade kl 8 med bs på 14.5. Då tog jag 2 enheter och somnade om.
Under dagen har bs legat runt 10.
 
 
Jag vaknade innan kl 10 av att Karin och Johannes städade bort festen, ville inte ligga och sova medans de gjorde allt jobb så jag gick upp och ställde mig och diskade. Sen har dagen rullat på med att plocka ur flyttkartonger, äta, sova mm. Under kvällen åkte jag ut till Månkarbo där jag är nu. Jag och Björn har rensat ännu mer i huset och ställt iordning inför visningen. Imorgon ska jag ut hit igen och då väntas stortstädning, rensa ogräset mm. På tisdag är det dags för första visningen! :)

Kulturdag och försla lasset kört!

När jag vaknade imorse slog hjärtat i 190, jag hade lågt blodsocker igen.. Inte nog med det så kom huvudvärken tillbaka också så jag kände mig dåsig och trött. Jag var hemma en stund under fm för att få huvudvärken att släppa, sen åkte jag till jobbet. Där väntade en hektisk dag eftersom vi hade vår årliga Kulturdag där föräldrar och anhöriga till eleverna kommer och hälsar på, kollar på uppvisningar och utställningar som skolan bjuder på. Jag var fikaansvarig tillsammans med några andra så jag har stått och sålt kaffe, te, korv och kakor under em.
 
Efter jobbet plockade jag med mig Karin från stan. Hon hjälpte mig att lasta på kärran med de första flyttlådorna och möblerna. Tyvärr gick det inge vidare att skruva isär sängen så jag kommer få sova på luftmadrass imorgon. Vi åkte in till stan och lassade in allt i lägenheten och sen spanade in vart tvättstugan låg innan jag åkte hem.
Nu har jag varit hemma i nästan en halvtimme och ska packa det sista som ska med imorgon, sen ska jag sova!
 
 

3 Juni

Dagen började inte så bra. Redan kl 2 inatt vaknade jag av lågt blodsocker, sen hade jag svårt att somna om eftersom jag hade tusen tankar och funderingar kring jobb och annat. Det är mycket som snurrar uppe i huvudet nu och det är mängder av saker som ska ordnas med både på jobbet och hemma, jag är så rädd att glömma bort något som ska göras.
 
Eftersom jag sov dåligt så satte det spår hela dagen, jag åt dåligt till frukost och efter lunchen på jobbet hade jag huvudvärk, ont i magen och mådde riktigt illa så satt böjd över toaletten i två svängar innan jag kom iväg hem. Hej migrän! Körde hem med solbrillorna på trots att det var mulet, det var ändå för ljust. När jag kom hem gick jag raka vägen till sängen, tog en treo och sov. Sen vaknade jag och var som en ny människa :)
 
Under kvällen har min syster Jennie med familj varit här och hämtat en frysbox som vi behövde bli av med samt lite pallkragar och annat. Efter det har jag packat iordning lite fler lådor som jag ska få hjälp att ta till lägenheten imorgon. Karin följer med mig till Månkarbo efter jobbet och hjälper mig att flytta mina saker. Mitt mål är att flytta sängen men vi får se om vi lyckas med det, annars får jag ta den på fredag eller så.
 
Min närmaste tid ser ut ungefär så här:
Onsdag: Kulturdag, utbildning och övertid på jobbet. Sen flytta grejer och helst sängen på kvällstid.
Torsdag: Jobba, handla mat mm till lägenheten sen sommarfest med jobbet, sova första natten i lägenheten!
Fredag: Ledig. Antingen städa och plocka i lägenheten eller i Månkarbo, eller båda två!
Lördag: Inflyttningsfest i lägenheten!
Söndag: SLAPPA
Måndag: Städa och fixa i huset inför visningen på tisdag.
 
En helt annan sak!
Idag är det 5 år sedan jag tog körkort! :) Vilken frihet det är att kunna ta sig vart man vill, hur skönt som helst.
Vi räknade samtidigt ut att Björn har haft sitt i 10,5 år.. det är länge ;)
 
Nu har jag precis kollat klart på finalen av Biggest looser, så sjukt bra! Grymma resultat som levererades av alla finalisterna Martin, Sara och framförallt Hristos! :) Nu väntar sängen så man är redo för en ny dag imorgon.
 
God natt!
 

Djäknegatan

Idag åkte jag förbi Karin efter jobbet och hjälpte henne och hennes pappa att flytta grejer till nya lägenheten. Det var första gången jag var dit och jisses vad stort vi kommer bo! :)
Det var en väldigt fin lägenhet och vi kommer få det ommålat överallt inom 8-10 veckor. Då blir det ny fin färg i hallen, köket, båda sovrummen och i vardagsrummet.
Dock var det en rätt cool målning där som vi får se om vi behåller, här kommer en liten speakpeak!
 
 
Det kändes bra att få träffa Karin, se lägenheten och få börja planera inköp av möbler och annat till mitt rum :) Jag har såklart denna ständiga separationsångest som pyr i bakhuvudet men det känns lite lättare efter idag. Nu får jag sätta igång med lägenheten och jag hoppas den kommer kräva sjukt mycket tid av mig så att jag inte hinner tänka på det som känns jobbigt... :)
 
Jag får komma ihåg att hur det än slutar, så kommer det att bli bra.
 

1 juni och ny adress

Från och med idag är jag skriven på en annan adress, blandade känslor =/
Allt är fortfarande som en bergochdalbana, ena stunden ledsen, ångest, panik och andra stunden känns det okej och jag försöker intala mig själv att allt kommer bli bra hur det än slutar.
 
Igår rensade vi garaget, allt som ska slängas ligger nu på ett släp och väntar på att få köras till tippen om en stund.
Skönt att ha det rensat och städat innan visningen.
 
Det eviga plockandet och packandet har fortsatt även idag. Jag tog itu med att sortera viktiga papper och sätta in dem i pärmar med register, det blev 2 nästan fulla pärmar till slut efter att ha slängt en hel drös med gamla papper.
 
Finväder idag, solen ger lite extra energi och Björn har passat på att golfa med sina vänner under fm :)
 
 
RSS 2.0